fbpx
Сьогодні
17:49 01 Сер 2020

Майже голий чоловік в потязі "Маріуполь – Київ" напав на жінку з дитиною та хотів зґвалтувати

Фото: 24 канал

Страшний випадок стався у потязі, що їхав із Маріуполя до Києва, уночі проти 1 серпня.

Тут майже голий чоловік почав чіплятися до однієї з пасажирок і сильно її побив, а опісля ще намагався зґвалтувати.

І все це відбувалося попри те, що з жінкою разом у купе перебував її неповнолітній син.

Детальніше про події в потязі Маріуполь – Київ

Про інцидент розповіла сама потерпіла Анастасія Лугова. Відповідний її допис з'явився у фейсбуці. Також жінка опублікувала відео, на яких видно побої.

За її словами, чоловік на неї скоїв напад приблизно о 3 годині ночі. Тоді вона спала в купе з сином і прокинулася від ударів по голові.

"Невідомий пробрався до нашого купе, вдягнений лише в труси, заблокував двері та почав бити. Притиснув до ліжка. Тримав за горло і бив багато разів. Я кричала, прокинувся син. Син почав кричати та просити "Не бити маму", на що невідомий розвернувся і хотів вдарити сина. Я затримала удар, пообіцявши, що зроблю все що завгодно, аби би він не бив сина", – зазначила жінка.

Після цього зловмисник трохи заспокоївся та почав приставати до Анастасії, знявши труси. Вона ж попросила його трохи зачекати, бо треба було, аби син заспокоївся та заснув. Натомість у голого чоловіка тоді була ерекція, і він утакому стані гладив і цілував ноги жінки, а на пручання говорив: "Будь умничкой, будь хорошей девочкой и больше не пострадаешь".

"Я зрозуміла, що потрібно якось вивести чоловіка з купе. Я запропонувала йому вийти, щоб син нічого не бачив. Він погодився, обгорнувся в простирадло, вивів мене з купе та завів до свого купе. Двері за мною заблокував на верхній замок. В купе на столі була розрізана диня, з якої стирчав ніж", – каже Анастасія.

Вона додає, що кричати не було сенсу, оскільки, на її думку, якщо чоловік зміг побити невинну незнайому жінку, "то зарізати ножем, щоб не кричала, – не проблема".

Опісля чоловік знову почав приставати. Але в цей час почав плакати син потерпілої та кликати її. Жінка, зі свого боку, зрозуміла, що це шанс на порятунок і запропонувала піти разом заспокоїти сина, бо той начебто може розбудити усіх.

На крики жінки ніхто не реагував

Вийшовши з купе, вона забігла до сина і вони босоніж побігли до провідниці. Та спала та не розуміла, що робиться. В цей час голий чоловік вагоном біг до них.

"Зрозумівши, що тут захисту не знайду, ми побігли до іншого вагону, де я почала кричати та стукати у всі двері. Найгірше те, що ніхто не зреагував…. Ми знайшли захист у провідниці цього вагону", – розповіла Анастасія.

За її словами, до Києва тоді залишалося їхати понад 3 години, і цей потяг частих зупинок не робить. Тож у неї був вибір: або зупиняти потяг серед ночі невідомо де та чекати на поліцію, або чекати до Києва. І вона обрала другий варіант.

Начальник поїзду дав розпорядження, щоб невідомого охороняли та не дали змогу йому втекти. Адже той погрожував натиснути стоп-кран, вибити вікно.

О 7:11 ранку потяг прибув до Києва. На станції зловмисника затримала поліція, яку викликав чоловік Анастасії. Інші подробиці інциденту жінка пообіцяла оприлюднити згодом.

Вчора 31.07 в поїзді «Маріуполь-Київ» близько 3:00 на мене було скоєно напад. В купе я була з сином. Прокинулася від…

Posted by Anastaisha Lygova on Saturday, August 1, 2020

Офіційні коментарі

У пресслужбі Укрзалізниці підтвердили факт інциденту. Тут зауважили, що про події в потязі Маріуполь – Київ було повідомлено машиніста та начальника. Щодо зловмисника, то його передали правоохоронцям. А ті чоловіка затримали. Поїзна бригада, зі свого боку, надала усі свідчення.

Також Укрзалізниця попросила вибачення к потерпілої та наголосила на нагальній необхідності поновлення супроводження поїздів далекого сполучення співробітниками поліції.

❗️ Зловмисника, що здійснив напад на пасажирку поїзда Київ-Маріуполь, передано правоохоронцямЧоловіка, який 1 серпня…

Posted by Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia on Saturday, August 1, 2020

Також про ці події написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Він зазначив, що чоловіку готують підозру за двома статтями:

  • завдання тілесних ушкоджень середньої тяжкості,
  • спроба зґвалтування.

Водночас поліція та прокуратура проситимуть суддю вибрати запобіжний захід у вигляді арешту без права виходу під заставу.

Оскільки, як наголосив Геращенко, ця людина – просто небезпечна для оточуючих.

Що відомо про зловмисника

Геращенко додав, що мовиться про уродженця Запоріжжя Віталія Рудзька. Заступник міністра внутрішніх справ опублікував також його фото.

Народився чоловік у 1975 році та був тричі засудженим:

  • 1996 рік – за викрадення автомобіля,
  • 1999 рік – за хуліганство,
  • 2008 рік – за крадіжку.

"У Віталія Рудзька після трьох судимостей був шанс жити нормальним життям і не порушувати закон. Однак, він вибрав інший шлях і попереду на нього знову чекають довгі роки за гратами", – констатував керівник МВС.

Ублюдок, избивший и пытавшийся изнасиловать Анастасию Луговую этой ночью в поезде Мариуполь – Киев был сегодня…

Posted by Антон Геращенко on Saturday, August 1, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: