fbpx
Сьогодні
14:16 04 Сер 2020

Справа Гандзюк: апеляційний суд залишив Мангера під вартою

Фото: liga.net

Київський апеляційний суд залишив голову Херсонської облради, підозрюваного в організації нападу на активістку Катерину Гандзюк, Владислава Мангера під вартою.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Київського апеляційного суду.

"Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги, подані стороною захисту на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 14 липня 2020 року, якою задоволено клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора та продовжено щодо підозрюваного М. строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 11 вересня 2020 року. За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 14 липня 2020 року залишено без змін, апеляційні скарги сторони захисту – без задоволення".

Зазначається, що таке рішення суд прийняв 3 серпня 2020 року.

27 квітня Офіс генпрокурора і СБУ оголосили про завершення слідства у справі про організацію нападу на Гандзюк. Водночас активісти заявили, що вважають передчасною передачу справи Гандзюк до суду. За їх словами, правоохоронці не завершивши проведення усіх слідчих дій.

11 червня Мангеру вручили постанову про відновлення досудового розслідування, а також клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

19 червня Печерський райсуд Києва заарештував Мангера до 28 липня без права внесення застави.

13 липня суд залишив під вартою Мангера. Пізніше суд продовжив Мангеру запобіжний захід до 11 вересня.

15 липня у Офісі генпрокурора поінформували, що суд обмежив строк ознайомлення з матеріалами справи для підозрюваних у організації нападу на активістку Катерину Гандзюк і їх захисників до 24 серпня.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: