fbpx
Сьогодні
19:23 25 Лип 2020

Верещук розповіла, хто очолить виборчий штаб "Слуги народу" в Києві

Виборчий штаб партії "Слуга народу" на місцевих виборах в Києві очолить її керівник і перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

Про це кандидатка в мери столиці від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук розповіла в інтерв'ю Vesti.ua.

«Мене висуває партія, я не є самовисуванцем. І той штаб, який працював зі "Слугою народу" на всеукраїнських виборах, буде працювати і на місцевих. Я хочу, щоб ця кампанія (виборча — ред.) не була схожа на всі інші. З цим пов'язано і моє запрошення на дебати Віталія Кличка та інші наші кроки… Ми хочемо продемонструвати нову політику і нових політиків», — заявила Верещук.

Депутатка розповіла, що штаб партії "Слуга народу" на місцевих виборах в Києві очолить її керівник — нардеп Олександр Корнієнко.

«Це дуже розумна людина. Олександр Корнієнко відповідає за вибори в Києві. Олександр Дубінський — за вибори в Київській області. Я дуже розраховую на Дубінського. Якщо він не буде мені заважати, це вже дуже допоможе. Він має величезну аудиторію і буде дуже корисний і партії, і фракції, і мені», — зазначила нардепка.

Раніше Верещук оцінила свої шанси на перемогу на виборах в мери Києва.

Нагадаємо, нардепка Ірина Верещук стала кандидаткою в мери Києва від партії "Слуга Народу".

Кандидатка від партії "Слуга народу" на посаду мера Києва Ірина Верещук запросила міського голову Віталія Кличка на дебати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: