fbpx
Сьогодні
21:48 20 Лип 2020

Разумков назвав головні здобутки та невдачі парламенту

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков назвав головні здобутки та невдачі Верховної Ради 9-го скликання.

Про це він розповів на пресконференції щодо підсумків роботи парламенту, передає УНН.

"Те, що нам вдалось зробити… я думаю, що таких речей багато: це і зняття депутатської недоторканості, про яку так багато говорили, і ми зняли її фактично на другий день нашої роботи… Якщо ми говоримо про здобутки, то мені, мабуть, як керівнику цієї інституції, дуже приємно бачити людей у залі у середу і п'ятницю. Раніше цього явища тут не спостерігалось", – зазначив очільник ВР.

Він зазначив, що на його думку, Верховна Рада зараз працює більше, ніж раніше.

"Мені також дуже приємно бачити консенсус у цій залі – він теж дуже часто тут є. Щодо того, що було помилками – я думаю те, що поки що не зроблено, у нас ще є час доробити… Дуже багато речей, які були закладені і у програму партії "Слуга народу", і багато речей, які було закладено у програми інших політичних сил. Я думаю, спільними зусиллями ми зможемо це прийняти… Поки що за рік, я думаю, багато ще чого не зроблено і багато викликів, які будуть стояти як перед монобільшістю, так і перед всією Верховною Радою 9-го скликання", – зазначив Разумков.

Також Разумков оцінив "на четвірку" роботу парламенту 9-го скликання. 

"Оцінювати будете ви, але я думаю, на четвірку. Тому що сказати, що ми працювали на відмінно, буде неправда. Сказати, що ми погано працювали, теж буде неправда. А четвірка – це така оцінка, яка дає можливість рухатись вперед, розвиватись і в подальшому досягати оцінку "відмінно". Мені б дуже хотілося, щоб Верховна Рада 9-го скликання рано чи пізно отримала оцінку "відмінно" не від голови Верховної Ради, а від українських громадян", – зазначив Разумков, відповідаючи на прохання журналіста оцінити роботу монобільшості й опозиції за рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: