fbpx
Сьогодні
15:58 20 Лип 2020

ООС: Україна ідентифікувала тіло медика, вбитого на Донбасі

Результати експертизи ДНК підтвердили, що бойовики передали на підконтрольну уряду України територію тіло загиблого під Зайцевим медика-сержанта Миколи Іліна.

Про це повідомили у штабі операції Об'єднаних сил на Донбасі.

ТІЛО ВІЙСЬКОВОГО МЕДИКА – ІДЕНТИФІКОВАНОРезультати експертизи ДНК показали, що тіло військового, якого днями передали…

Posted by Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation on Monday, July 20, 2020

«Результати експертизи ДНК показали, що тіло військового, якого днями передали на підконтрольну уряду України територію, це загиблий медик-сержант Микола Ілін», — йдеться в заяві.

У штабі також підтвердили, що загиблий Микола Ілін був громадянином Естонії, проходив військову службу в підрозділі Збройних сил України на законних підставах.

Прощання з полеглим медиком відбудеться о 10:00 в середу, 22 липня, в соборі святого Олександра у Києві.

Як повідомлялося, російські найманці в зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі обстріляли групу з трьох військовослужбовців, які намагалися провести евакуацію тіла українського солдата, що підірвався раніше на невідомому вибуховому пристрої в районі Зайцевого в понеділок.

13 липня в зоні ООС група військовослужбовців у білих касках і з відповідними розпізнавальними знаками вирушила за тілом загиблого українського військового після підтвердження режиму "тиша". Унаслідок вогню, який відкрили найманці на ураження, військовий медик загинув, одного військовослужбовця поранено, ще один дістав бойове травмування.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: