fbpx
Сьогодні
22:50 15 Лип 2020

На розгляд Ради внесли проєкт постанови про призначення Піщанської головою АМКУ

Фото: censor.net.ua

У парламенті зареєстрували проєкт постанови щодо призначення заступника голови Антимонопольного комітету Ольги Піщанської головою відомства.

Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.

У середу, 15 липня, нардеп від "Слуги народу", голова комітету з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха подав до парламенту проєкт постанови про призначення нового голови АМКУ.

"Відповідно до пункту 12 частини першої статті 85 Конституції України Верховна Рада України постановляє: призначити Піщанську Ольгу Станіславівну на посаду Голови Антимонопольного комітету України", — йдеться в документі.

Зазначимо, зараз Ольга Піщанська, як перша заступниця голови АМКУ, виконує обов'язки керівника відомства.

Що про неї відомо?

Піщанська була призначена на посаду першого заступника голови Антимонопольного комітету України – державного уповноваженого указом президента України від 2 вересня 2019 року. До цього вона обіймала посаду комерційного директора ТОВ "СТЕМ Інжиніринг".

З грудня 2016 року по серпень 2019 року Піщанська працювала директоркою ТОВ "Закупівельні рішення".

Піщанська у 1997 році закінчила Криворізький технічний університет за спеціальністю "Промислове та цивільне будівництво", а у 2001 році здобула ступінь магістра економіки підприємництва у Київському національному економічному університеті.

Нагадаємо, 1 липня глава Антимонопольного комітету України (АМКУ) Юрій Терентьєв подав заяву про відставку. 3 липня він заявив, що відкликав свою заяву.

3 липня Верховна Рада України підтримала звільнення Юрія Терентьєва з посади голови Антимонопольного комітету України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: