fbpx
Сьогодні
12:11 24 Чер 2020

"Укрзалізниця" відновлює сполучення зі Львовом

Фото Reuters

"Укрзалізниця" відновлює сполучення зі Львовом з 26 червня. Також від 25 червня буде поновлено приміський рух у Львівській області.

Про це повідомляє прес-служба залізниці.

Так, УЗ відновлює рейси поїздів:

  • №743/744 Дарниця, Київ – Львів;
  • №715/716 Київ – Львів;
  • №91/92 Київ – Львів;
  • №12/11 Львів – Одеса.

уз львів

Квитки можна придбати через офіційний сайт компанії та в залізничних касах.

Як повідомив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик, з цієї ж дати поїзди, які раніше курсували через Львів без зупинки для висадки та посадки пасажирів, її відновлять.

«Наразі ми закінчуємо роботи щодо призначення зазначених поїздів та вже незабаром відкриємо продаж квитків», — зазначив Іван Юрик.

Також в.о. голови правління Укрзалізниці повідомив, що від 25 червня буде поновлено приміський рух Львівщини. З графіком руху приміських поїздів можна буде ознайомитись на сайті регіональної філії.

Для посадки в поїзд пасажири обов`язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах. Тимчасово у поїздах не пропонуватимуться напої та кондитерські вироби. А окріп за потреби надаватиметься пасажирам у власний посуд.

Нагадаємо, ситуація з коронавірусом у Львівській області погіршується. Сьогодні було зафіксовано 203 нових випадки COVID-19.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: