fbpx
Сьогодні
14:49 22 Чер 2020

Мінцифра запустила Національну онлайн-школу для підприємців: що це

Міністерство цифровий трансформації України в партнерстві з Міжнародною фінансовою корпорацією запустило Національну онлайн-школу для підприємців на платформі "Дія.Бізнес".

"Навчання буде абсолютно безкоштовним для всіх і завжди. Перший серіал "10 кроків для початку власної справи" був розроблений нашими партнерами програмою USAID "Конкурентоспроможна економіка України" і Українським центром сприяння інвестиціям і торгівлі", – заявила в ході онлайн-презентації школи заступник міністра цифровий трансформації України Валерія Іонан.

Мета школи – розвиток навичок у потенційних і діючих підприємців для успішного розвитку власної справи, а також допомога представникам МСБ у використанні фінансових послуг.

Навчання в онлайн-школі пройде в форматі освітніх серіалів, крім того, частина навчання буде реалізована в офлайні на базі центрів підтримки підприємців "Дія.Бізнес".

"Теми, які будуть покриті даними курсом, сфокусовані на управлінні ліквідністю, грошовими потоками, підвищення доступу до фінансування, обліку та складання балансів. Тобто все, що пов'язано з фінансовим здоров'ям підприємців", – підкреслила керівник регіональних програм з розвитку цифрового і кредитної інфраструктури в Європі і Центральній Азії  Заріна Одінаєва.

В цілому, освітній серіал для МСБ буде складатися з 10 серій по 10 хвилин, в яких будуть висвітлені базові основи ведення бізнесу в Україні.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: