fbpx
Сьогодні
14:11 19 Чер 2020

Зеленський призначив головою Вінницької ОДА керівника Держуправління, учасника КВК Борзова

Фото АПУ

Президент Володимир Зеленський призначив головою Вінницької обласної державної адміністрації керівника Державного управління справами Сергія Борзова замість Владислава Скальського.

Про це йдеться в указах №236, 238 і 239 від 18 червня, опублікованих на сайті Офісу президента.

"Звільнити Скальського Владислава Володимировича з посади голови Вінницької обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою", – йдеться в указі №238.

Скальський займав посаду голови ОДА з вересня 2019 року, а до цього був заступником мера Вінниці.

"Звільнити Борзова Сергія Сергійовича з посади керівника Державного управління справами. Призначити Борзова Сергія Сергійовича головою Вінницької обласної державної адміністрації", – йдеться в указах №236 і 239. При цьому указом №235 Зеленський присвоїв Борзову другий ранг державного службовця.

Довідка. Борзову 40 років. Закінчив історичний факультет Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.  У 2006-2011 роках він був директором команди Клубу веселих і кмітливих "Вінницькі перці", в 2011-2012 роках – директором команди КВК "Збірна України", працював у телевізійному творчому об'єднанні "Олександр Масляков і Компанія".

У червні 2014 року президент Петро Порошенко призначив його заступником керівника Держуправління справами Сергія Березенка, а після проходження того в Раду Борзов рік виконував обов'язки керівника.

Раніше балотувався до Вінницької облради за списками партії "Фронт змін".

Після обрання президентом Зеленський у червні 2019 року звільнив на той час керівника ДУС Івана Куцика і уповноважив Борзова тимчасово виконувати його обов'язки.

У серпні 2019 року за результатами конкурсу Борзов очолив Держуправління справами.

Борзов – зять керівника "Ліги сміху" Наума Барула. Його дружина Ірина Борзова – депутат Ради від "Слуги народу", яка пройшла в парламент у мажоритарному окрузі у Вінницькій області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: