fbpx
Сьогодні
19:16 14 Чер 2020

Справа Гандзюк: адвокат заявив, що Мангер не прибуде до суду

Фото hromadske.ua

Адвокат підозрюваного у нападі на активістку Катерину Гандзюк Владислава Мангера заявив, що його підзахисний не прибуде 15 червня до суду через проблеми із серцем.

Про це адвокат Дмитро Ільченко повідомив у коментарі hromadske.

"Сьогодні відбулась така слідча дія, як спроба приводу. Два працівники поліції зайшли до реанімаційного відділення, зачитали Мангеру ухвалу про те, що він зобов'язаний прибути завтра до суду, а вони зобов'язані його супроводжувати. Мангер повідомив, що не може фізично доїхати до Києва, після чого поліція звернулася до лікаря", — сказав Ільченко.

Адвокат зазначив, що лікар видав довідку про те, що стан Мангера тяжкий-стабільний, і він не встигає приїхати через можливе погіршення самопочуття.

За словами адвоката, Мангер хоче бути присутнім на судовому засіданні, і як тільки лікарі йому дозволять — приїде до Києва.

"Лікарі зазначають, що якщо ніяких ускладнень не відбудеться, то це може зайняти до одного тижня", — додав Ільченко.

Раніше підозрюваний у замовленні нападу на активістку Катерину Гандзюк голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер сховався у лікарні, аби уникнути примусового приводу до суду.

Нагадаємо, суд продовжив розслідування вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк до 29 липня в зв'язку з появою нових обставин.

Повідомлялося, що Мангера дозволили примусово привести до суду.

За версією слідства, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер разом з Левіним замовили завдання тяжких тілесних ушкоджень Гандзюк, що спричинило її смерть.

Херсонська активістка Катерина Гандзюк померла в лікарні 4 листопада 2018 року, через три місяці після нападу із застосуванням сірчаної кислоти в Херсоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: