fbpx
Сьогодні
11:52 14 Чер 2020

Справа Гандзюк: Мангер перебуває у реанімації, активісти звинуватили лікарів у спробі сховати його від суду

Фото hromadske.ua

Підозрюваний у замовленні нападу на активістку Катерину Гандзюк голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер сховався у лікарні, аби уникнути примусового приводу до суду.

Про це повідомили активісти «Хто замовив Катю Гандзюк?».

За їхніми даними, біля Херсонського обласного кардіологічного диспансеру помітили його автомобіль. Фото зроблене 12 червня.

«Це саме той медзаклад, де головлікар Олег Мазуряк збирається ховати Мангера від обов'язкового приводу на судове засідання про зміну запобіжного заходу», — написали активісти.

Дивіться, це дорога біля Херсонського обласного кардіологічного диспансеру, де стоїть авто одного із замовників вбивства…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Saturday, June 13, 2020

Водночас український колишній боксер Володимир Вірчіс заявив, що Мангер перебуває у реанімації.

«Наразі Владислав Мангер перебуває у відділенні реанімації, з якого його хочуть примусово взяти під варту співробітники силових структур», — розповів він у Facebook.

Нагадаємо, суд продовжив розслідування вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк до 29 липня в зв'язку з появою нових обставин.

Повідомлялося, що Мангера дозволили примусово привести до суду.

За версією слідства, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер разом з Левіним замовили завдання тяжких тілесних ушкоджень Гандзюк, що спричинило її смерть.

Херсонська активістка Катерина Гандзюк померла в лікарні 4 листопада 2018 року, через три місяці після нападу із застосуванням сірчаної кислоти в Херсоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: