fbpx
Сьогодні
19:35 13 Чер 2020

У Зеленського прокоментували інформацію про спалах COVID-19 в Офісі президента

Після повернення з Франції українська делегація у повному складі пройшла ПЛР-тестування на коронавірусну інфекцію. У представників Офісу Президента України та членів Кабінету Міністрів результати тестів були негативними – COVID-19 не виявлено.

Про це повідомляє Офіс Президента.

У п'ятницю, 12 червня, українська делегація відвідала Французьку Республіку з одноденним робочим візитом. Очолював делегацію віце-прем'єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. До її складу входили керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак, міністр оборони Андрій Таран, міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, заступник керівника Офісу Глави держави Ігор Жовква та радник Президента України Руслан Демченко.

В Офісі Президента дотримуються всіх заходів безпеки: проводиться регулярний температурний скринінг, є обов'язковими масковий режим та соціальне дистанціювання.

Всі працівники регулярно проходять тестування.

Президент України Володимир Зеленський обмежив зустрічі та перебуває на частковому карантині через виявлення коронавірусної інфекції у першої леді Олени Зеленської.

Раніше Олена Зеленська захворіла на коронавірус.

Нагадаємо, у МВФ вважають, що Україна не оговтається від коронакризи до 2023.

Раніше Рада директорів МВФ затвердила програму співпраці з Україною на $5 мільярдів.

10 червня Європейська комісія перерахувала Україні 500 млн євро макрофінансової допомоги. До кінця року Україну очікує ще 1,2 млрд євро від Єврокомісії і 1 млрд доларів від Світового банку.

12 червня в Україну надійшов перший транш кредиту МВФ – 2,1 млрд доларів.

Шмигаль розповів, на що піде перший транш від МВФ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: