fbpx
Сьогодні
09:51 11 Чер 2020

Замовника нападу на Віталія Устименка виводять зі справи, - активісти

Замовника нападу на одеського активіста Віталія Устименка виводять зі справи.

Про це повідомила громадська ініціатива "Хто замовив Катю Гандзюк" у Фейсбуці.

"У червні 2018 на Віталія в Одесі невідомі скоїли напад. Віталій Устименко – одеський активіст, на той час очільник місцевого Автомайдану, борець з незаконними забудовами в Одесі, учасник ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк".

Зараз Приморський районний суд Одеси (той самий, який не може ніяк провести засідання по організатору нападу на Катерину Гандзюк – Ігорю Павловському) відмовляється допитати ймовірного організатора нападу на Віталія – Євгена Лісицького. Більше того, Лісицький проходить у справі лише як свідок. Його допитували під час проведення слідчих дій, але в суд не викликали.

Хоча відомим є той факт, що виконавці нападу були в дуже тісному контакті з Лісицьким, вони часто спілкувались телефоном і зідзвонювались напередодні нападу.

Лісицький – це ключова ланка, яка може допомогти вийти на замовників нападу, а суд та обласна прокуратура роблять вигляд, що не помічають цього і поступово виводять його зі справи. Все може звестись до того, що напад на Віталія кваліфікуватимуть просто як хуліганство.

Таке трапляється лише в країні, де злочинність очолюють високопосадовці за підтримки правоохоронних органів", – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: