fbpx
Сьогодні
16:33 25 Тра 2020

Офіс генерального прокурора сприяє Павловському в саботажі судового процесу, - активісти

Офіс генерального прокурора сприяє Ігорю Павловському в саботажі судового процесу.

Про це пишуть активісти спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?".

"Засідання в Одесі, на якому суд повинен розглянути законність укладеної угоди між Ігорем Павловським (організатором вбивства, дії якого перекваліфікували в "приховування злочину") та прокуратурою, знову не відбулось. І знову по вині Павловського", – пишуть активісти.

Раніше суд погодив участь Павловського по відеозв'язку. Минуле засідання не відбулось, бо в СІЗО, де утримують Павловського, відсутній інтернет. Цього ж разу він просто відмовився брати участь в засіданні через погане самопочуття.

"І цього було достатньо, щоб перенести засідання. Для прокурорів це виявилось цілком аргументованою причиною, тому вони не попросили медичної довідки про стан здоров'я Павловського та не вимагають обов'язкової доставки з СІЗО на наступне засідання. Тобто не роблять елементарних дій, щоб уникнути чергового зриву засідання.

Ми бачимо, що Павловський всіляко намагається затягнути початок розгляду справи. Потерпілим не дають змоги зайти в процес. Ймовірно це відбувається за погодженням Офісу Генпрокурора. Бо ж з прокуратурою без потерпілих домовлятись простіше", – кажуть активісти.

Вони зазначають, що захисники Павловського продовжують створювати інформаційний шум, щоб відбілити організатора вбивства.

"Роблять гучні, але брехливі заяви про тиск під час укладання угоди та про відмову Павловського від неї. Хоча в суді нічого про відмову не озвучувалось. Тобто очевидно, що до суду таку заяву ніхто не подавав. Натомість суддя лише призначив чотири наступні орієнтовні дати судових засідань. А ми продовжуємо їздити на засідання в Одесу, яке вже вдванадцяте не відбувається", – кажуть активісти.

Офіс генерального прокурора сприяє Павловському в саботажі судового процесуЗасідання в Одесі, на якому суд повинен…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Monday, May 25, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: