fbpx
Сьогодні
18:00 05 Чер 2020

Стефанішиній оголошено про підозру за експертизу під час роботи під керівництвом Лукаш, - ЗМІ

Новопризначеному віцепрем'єру з питань євроінтеграції повідомили про підозру у справі "плівок Лукаш" за ст. 191 – "привласнення та розтрата майна".

Про це повідомив журналіст Данило Мокрик у Facebook.

"Нам призначили віцепрем'єром з євроінтеграції людину, підозрювану в кримінальному провадженні. І ще й не будь-якому, а у "Справі Олени Лукаш", – заявив журналіст.

Мова йде про те, як під час Революції Гідності Мін'юст Олени Лукаш замовив тендер на експертизу українського законодавства на відповідність європейському. НАБУ відкрило справу по цій експертизі, бо на неї витратили мільйони грн.

"Ольга Стефанішина брала в організації цього тендеру пряму участь, підписала не один документ. Це Лукаш ще може пробувати розповідати, що не мала до цього стосунку, бо покажіть документи з її підписом. Стефанішина такої розкоші немає. Вона сама себе задокументувала", – відзначив Мокрик.

За його словами, віцепрем'єр Стефанішина повідомлена про підозру за статтею 191 ( Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) і зараз знайомиться із матеріалами провадження.

Раніше Стефанішина анонсувала перегляд угоди про асоціацію України з ЄС.

Також, Стефанішина оголосила 5 пріоритетів своєї роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: