fbpx
Сьогодні
11:34 04 Чер 2020

Ольга Стефанішина стала новим віцепрем’єром з євроінтеграції: що про неї відомо

Новим керівником європейського та євроатлантичного напрямку стала Ольга Стефанішина, яка з 2017 до вересня 2019 року керувала Урядовим офісом з координації європейської та євроатлантичної інтеграції.

За таке рішення 4 червня проголосували 255 народних депутатів.

Стефанішина є юристом-міжнародником та фахівцем з європейського права. Після звільнення з Урядового офісу працювала в юридичному бізнесі.

Ольга Стефанішина

Довідка: Ольга Стефанішина народилася у 1985 році.

Має більш ніж десятирічний досвід роботи у виконавчих органах державної влади: у період з 2010 по 2015 рр. керувала процесом наближення національного законодавства до права ЄС у Міністерстві юстиції України; з 2016 по 2019 рр. – очолювала Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету міністрів. Наразі працює радником в Юридичній фірмі "Ілляшев та Партнери".

Має кілька вищих освіт: Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, факультет міжнародного права, магістр міжнародного права; Одеський національний економічний університет, спеціаліст з фінансів і кредиту; Дипломатичні академії у Відні (Австрія) і Таллінні (Естонія).

Стефанішина Має 5-й ранг державного службовця.

Перед цим Верховна Рада відправила у відставку віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Вадима Пристайка.

Повідомлялося, що Пристайко може стати послом України у Великобританії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: