fbpx
Сьогодні
15:11 02 Чер 2020

У ФСБ заявили про затримання в Криму українського військовослужбовця

Російська ФСБ підтвердила затримання військовослужбовця України на адмінгкордоні з окупованим Росією Кримом, йому закидають незаконний перетин кордону.

Про це повідомило ТАСС з посиланням на Центр громадських зв'язків ФСБ РФ.

ФСБ: "Прикордонним управлінням ФСБ Росії по Республіці Крим за незаконне перетинання державного кордону з України в РФ затримано військовослужбовця Збройних сил України Добринського Є. В. 1992 року народження в стані алкогольного сп'яніння без документів, що засвідчують особу".

Окупанти заявляють, що під час особистого огляду у затриманого "виявили та вилучили речовину рослинного походження, імовірно, наркотичну". Її спрямували на експертизу.

Відносно Добринського порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 322 КК РФ ("Незаконне перетинання державного кордону Російської Федерації"). За цією статтею загрожує штраф в розмірі до 200 тис. рублів або примусові роботи або позбавлення волі на строк до двох років.

Раніше в Збройних силах України повідомили, що 30 травня на адмінкордоні Криму з Херсонською областю, біля Чонгара пропав український військовослужбовець. Військовослужбовець міг бути викрадений. Неподалік від місця розміщення військовослужбовців були виявлені сліди боротьби.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: