fbpx
Сьогодні
22:51 31 Тра 2020

У ЗСУ підтвердили, що на адмінмежі з окупованим Кримом зник військовий, та назвали його ім'я

Фото Reuters

У Збройних силах України (ЗСУ) підтвердили, що на адмінмежі з окупованим Кримом зник військовослужбовець Євген Добринський.

Про це повідомляють "Крим.Реалії".

За словами начальника служби зі зв'язків з громадськістю командування десантно-штурмових військ ЗСУ, майора, Валентина Шевченко, пропав Євген Добринський – військовослужбовець 95-ї десантно-штурмової бригади. Він перебував на одному з військових об'єктів.

"За попередньою інформацією, він міг бути викрадений, адже неподалік розміщення військовослужбовця до даного об'єкта були виявлені сліди боротьби. Хочу зазначити, що особливий склад, який задіяний в несенні служби в даному районі має при собі зброю, боєприпаси та засоби радіозв'язку. На цих військових об'єктах проводилося чергування по кілька військовослужбовців. Хочемо відразу сказати, що зброя і амуніція даного військовослужбовця в наявності", – сказав Шевченко.

Він додав, що разом з Євгеном Добринським було ще кілька українських військових. Всі обставини, деталі і факти з'ясовують працівники правоохоронних органів.

"Наразі проводяться слідчі та розшукові дії співробітників правоохоронних органів – це військова служба правопорядку, військова прокуратура, ДБР", – зазначив Шевченко.

Про те, хто і для чого міг викрасти українського військового, в ЗСУ прямо не говорять.

Раніше стало відомо, що близько 5:00 у суботу, 30 травня 2020 року, на спостережному пункті "Берлога" поблизу залізничного моста на лінії контролю з окупованим Кримом був викрадений під час несення служби старший солдат 13-го батальйону 95-ї десантно-штурмової бригади Євген Добринський

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: