fbpx
Сьогодні
12:54 29 Тра 2020

У ЗСУ за добу зафіксували 23 нових випадки COVID-19, з них 14 - на Київщині

23 нових випадки захворювання на COVID-19 підтверджено у Збройних силах України станом на ранок п'ятниці, 29 травня, при цьому одужали двоє з раніше захворілих.

Про це повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

"Так, станом на 10:00 29 травня у ЗСУ хворіє 90 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2. Загалом за час пандемії одужали 108 осіб, летальних випадків – три. На ізоляції (зокрема самоізоляції) перебувають 295 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби – 31 особа".

Із 23 хворих до закладів охорони здоров'я поміщено вісьмох осіб: до військово-медичних клінічних центрів Центрального та Північного регіонів – по одному військовослужбовцю, до лазарету військової частини у Рівненській області – шістьох військовослужбовців.

"Стан здоров'я пацієнтів задовільний. У військовослужбовців Рівненської області симптоми захворювання відсутні", – розповіли у командуванні Медсил.

Лікуються вдома під наглядом медичної служби 15 осіб (Київська область – 13 військовослужбовців і один працівник ЗСУ, Рівненська область – одна людина). "Стан здоров'я пацієнтів задовільний. Отримують належне лікування. Симптоми захворювання відсутні".

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: