fbpx
Сьогодні
18:00 28 Тра 2020

Проект "Дія.Бізнес" відкрив першу консалтингову зону для підприємців у Харкові

Глава Мінцифри Михайло Федоров повідомив, що "Дія.Бізнес" відкрив першу консалтингову зону для підприємців у Харкові.

Про це він повідомив у телеграм.

"Радий повідомити, що сьогодні наш проєкт Дія.Бізнес відкрив першу консалтингову зону для підприємців у Харкові, основна мета якого — вчасно допомогти, підказати та спрямувати підприємця й вирішити його проблеми", – каже Федоров.

Поки що локація працюватиме в закритому тестовому режимі, але вже за місяць представники мікро-, малого та середнього бізнесу зможуть отримати тут фахові консультації з питань систематизації бізнес-процесів, фінансового менеджменту, юридичної підтримки, маркетингу, HR, грантів.

Крім консультацій, підприємці зможуть взяти участь у бізнес-конференціях, навчатися на системних освітніх програмах, відвідувати воршкопи та майстер-класи, а також тестувати свій продукт на pop-up локації перед виходом на ринок.

"Наші плани чималі, і центр у Харкові – тільки початок. Ми маємо намір створити мережу таких центрів по всій Україні. Вже протягом 2020 року Мінцифри планує запустити три консалтингові зони. А тим часом підприємці з інших міст зможуть консультуватися онлайн за допомогою відеозв'язку на порталі Дія.Бізнес 

Переконаний, що такі платформи зараз більше, ніж потрібні. Через карантин бізнес, особливо малий та середній, поніс величезні збитки. Тисячі підприємств опинилися на межі банкрутства або зачинилися. Задача держави — допомогти їм відновитися, і Мінцифра робить все для цього можливе в рамках власних компетенцій", – каже Федоров.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: