fbpx
Сьогодні
11:25 26 Тра 2020

Заступник Авакова сказав, що масової переатестації поліцейських після подій в Кагарлику не буде

Заступник голови МВС Антон Геращенко заявив, що масової переатестації поліцейських по всій країні не буде після згвалтування дівчини в Кагарлику. Однак він зазначив, що влада буде реагувати на скарги громадян щодо співробітників поліції.

Про це Геращенко розповів в ефірі "Сніданку з 1+1".

Він вважає, що масові переатестації можуть залишити поганих людей у поліції, а хороших звільнити через необ'єктивні причини.

"Поліцейські (ред. – які зґвалтували дівчину у Кагарлику) працювали у поліції декілька років. Їх взяли на зміну тим, кого звільнили у 2015-16 роках. Необхідно реагувати на конкретні скарги громадян у кожному випадку.

Масові переатестації можуть пропустити поганих людей вперед, а хороших – звільнити через необ'єктивні причини. Ці поліцейські працювали кілька років, вони прийшли після переатестації. Начальник відділення точно працювати не буде",- сказав Геращенко.

Крім того, він додав, що наразі через низькі зарплати молодь не хоче йти працювати у правоохоронні органи. Однак, не зважаючи на це, влада буде відбирати кадри.

Раніше, Антон Геращенко заявив про швидку реакцію полції на зґвалтування поліцейськими у Кагарлику.

Раніше повідомллося, що 25 травня у місті Кагарлик Київської області розформували відділок поліції після інциденту з побиттям і зґвалтуванням затриманої жінки.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: