fbpx
Сьогодні
17:21 26 Тра 2020

Антикорупційний суд залишив під нічним домашнім арештом Гримчака

Юрій Гримчак

Вищий антикорупційний суд залишив під домашнім арештом колишнього заступника голови Міністерства тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака.

Таке рішення було прийнято на підготовчому засіданні в справі за обвинуваченням Гримчака і його ймовірного спільника, йдеться на сторінці ВАКС у Facebook.

"Під час судового засідання колегія суддів задовольнила клопотання прокурора САП і продовжила підозрюваному ексзаступнику міністра запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з забороною покидати житло в нічний час із 22:00 до 6:00 ще на 60 діб – до 25 липня 2020", – йдеться в повідомленні.

Також йому продовжили термін зобов'язань прибувати до суду на кожен виклик, утриматися від спілкування з обвинуваченими і свідками, здати закордонний паспорт і носити електронний браслет.

Ймовірному спільникові Гримчака, Ігорю Овдієнку, продовжили домашній арешт, проте змінили його з цілодобового на нічний.

Розгляд провадження по суті заплановано на 1 червня 2020 року.

Раніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала в суд обвинувальний акт стосовно колишнього заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака та його помічника Ігоря Овдієнка.

Нагадаємо, що Гримчак був заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України з 10 березня 2017 року по 4 вересня 2019 року. Як повідомлялося, 30 січня Гримчака звільнили з-під варти і помістили під цілодобовий домашній арешт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: