fbpx
Сьогодні
08:35 23 Тра 2020

Рішення вихідного дня: в Японії створили "тихе" караоке

В Японії почали продавати "тихе" караоке — систему пристроїв, яка дозволяє людині співати улюблені пісні скільки завгодно і не заважати при цьому сусідам. Офіційно такий комплект називається "Персональне караоке".

Перевірити систему вирішив репортер видання Sora News — він виявився ідеальним випробувачем, так як живе в будинку з тонкими стінами і при цьому пристрасно любить співати.

Вартість повного комплекту приблизно 73 долари; в нього входять мікрофон, адаптер, навушники і кілька дротів для підключення. Як зазначає видання, висока ціна виправдана, так як окремо комплектуючі можуть коштувати навіть дорожче.

Верхня частина мікрофона знаходиться всередині спеціальної шумоізоляційної чаші: щоб ваш спів стало тихим — потрібно просто прикласти її краю до рота. Як показав експеримент, прилад дійсно приховує шум — правда, ефект створюється такий, ніби співака душать подушкою. Іншими словами, сусіди за стінкою вас навряд чи почують, а ось люди, з якими ви перебуваєте в одній кімнаті, — ще й як.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: