fbpx
Сьогодні
Промо 11:00 13 Тра 2020

Молочні і безмолочні каші Нестле: за що їх люблять у всьому світі?

Унікальні технології Nestle покращують життя немовлят з перших днів і сприяють їх здоровому розвитку.

Провідна світова компанія в області харчування з 1866 року реалізує важливу місію: «Хороша їжа, гарне життя». Вона підтримує рекомендації ВООЗ по грудному вигодовуванню, а вводити в прикорм каші Нестле рекомендує з шести місяців. У цей період організму малюка вже недостатньо поживних компонентів в грудному молоці і він потребує твердої їжі.

Виробник допомагає немовляті міняти раціон без стресу для кишківника. Для першого знайомства дитини зі злаками рекомендує вибирати безмолочні продукти з рису, гречки або кукурудзи. На відміну від інших зерен, вони не містять глютен. Клейковина в цілому безпечна для здоров'я, але у немовлят і хворих на целіакію може викликати розлади травлення.

Шлях від поля до дитячої каші Нестле

  • Всі поля знаходяться в мальовничих місцях, проте вибирають їх за іншими критеріями — фермери вивчають, що на землі росло раніше, як удобрювали посіви. Коли підходить за всіма параметрами територія знайдена, її удобрюють соломою. Сухі стебла на 80% складаються з органічної речовини, на 15% — з води.
  • Чи не менше на якість впливає своєчасний збір урожаю. Якщо це було зроблено із запізненням, зміниться склад сировини, і воно не пройде тести Nestle.
  • Зберігається насіння в вертикальних силосах з дотриманням оптимальної температури, вологості — резервуари захищені від вітру, дощу, гризунів.
  • На виробництво фермер поставляє борошно і з її перевірки починається забезпечення харчової безпеки. Вимоги до сировини дуже високі — в лабораторії проводять більше 40 досліджень, аналізів.
  • Замість теплової обробки компанія використовує обробку парою, що дозволяє знищити небезпечні бактерії і не втратити поживну цінність.
  • На цьому випробування готового продукту не закінчуються — його пропускають через спеціальне сито, металодетектори, рентгенівський апарат, перевіряють на вміст корисних речовин, проводять сенсорну оцінку і ще понад 20 лабораторних тестів. Безліч перевірок говорять про високу якість, безпеку дитячого харчування.

3 причини купити кашу Нестле

У лінійці понад 20 видів гарніру. Серед них особливо цікава серія для вечірнього годування з екстрактом липи — рослина має м'яку заспокійливу дію, налаштовує нервову систему на відпочинок. Є також мультизлаковий, розчинні страви з цукром, які купують на сайті panama.ua для розширення раціону.

Продукція відрізняється від продовольчих товарів конкурентів особливостями виробництва, добавками у вигляді ферментів і пробіотиків:

  • технологія розщеплення CHE дозволяє надати злакам природну солодкість, швидко засвоюватися, не образовувати комочки під час розведення водою;
  • комплекс вітамінів і мінералів IRON + допомагає сформувати систему кровотворення, імунітет, насичувати всі органи киснем;
  • біфідобактерії BL заповнюють брак грампозитивних анаеробних мікроорганізмів, кількість яких знижується при введенні прикорму.

Діти люблять каші Нестле за приємний смак, а мами — за великий асортимент, простоту приготування, порційні упаковки і пакети із застібками. Форма саше дуже зручна, коли потрібно погодувати малюка в дорозі або в гостях.

Гіпоалергенна, одно- і багатокомпонентна продукція бренду з різними наповнювачами популярна в інтернет-магазині Panama — батьки залишають позитивні відгуки після покупки. Їх тішить безкоштовна доставка по Україні та швидкість приготування страв — на це йде не більше п'яти хвилин і голодній дитині не доводиться довго чекати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: