fbpx
Сьогодні
08:41 29 Кві 2020

Бойовики на Донбасі здійснили 17 обстрілів, загинув один військовий

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи 17 разів відкривали вогонь, внаслідок обстрілів загинув український військовий.

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід неподалік Кам'янки бойовики вели вогонь з міномета 82 мм калібру, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, поблизу Опитного — з ручного протитанкового гранатомета, біля Павлополя — з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, в районі Старогнатівки — з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Кримського терористи тричі обстріляли українські позиції зі 120 мм мінометів, гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, двічі неподалік Хутора Вільного — з артилерійських систем калібру 152 мм та 82 мм мінометів, в районі Попасної – з мінометів 82 мм калібру, станкових, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, поблизу Оріхового — з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, неподалік Новолуганського — з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, двічі біля Новотошківського — з артилерії 152 мм та 122 мм, а також мінометів калібру 120 мм, неподалік Зайцевого — з мінометів 82 мм калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Крім того, бойовики з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї двічі обстріляли ділянку розведення № 3 Богданівка-Петрівське. Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали, дотримуючись режиму тиші.

За попередніми даними розвідки, 28 квітня українські військовослужбовці поранили щонайменше двох російських окупантів.

З початку поточної доби бойовики двічі порушили режим припинення вогню, зокрема, зі станкових протитанкових гранатометів, зенітної установки та великокаліберних кулеметів вели вогонь поблизу Верхньоторецького, а з мінометів 82 мм калібру — неподалік Новотошківського.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: