fbpx
Сьогодні
12:11 26 Кві 2020

Amnesty International запрошує активних жінок і дівчат у Луганській та Донецькій областях для спільної боротьби з насильством

Amnesty International в Україні запроваджує програму створення активістської спільноти в Луганській та Донецькій областях.

"Ми прагнемо створити спільноту небайдужих людей, що виступають проти домашнього насильства та насильства щодо жінок. І хочемо запросити вас стати частиною цієї спільноти. Ми прагнемо підсилити місцеві громади та навчити забезпечувати захист прав жінок і дівчат від насильства. Ми створюємо жіночі мережі взаємної підтримки та взаємодопомоги, аби впроваджувати позитивні зміни для жінок в Україні", – повідомляють в організації.

Amnesty International в Україні запрошують небайдужих, активних жінок і дівчат із Луганської та Донецької областей, які прагнуть змінити життя у своїх громадах на краще; готові проводити активності для підвищення обізнаності з питань прав жінок, захисту від домашнього насильства та інших видів насильства щодо жінок; а також готові діяти, щоб допомогти постраждалим від домашнього насильства та насильства щодо жінок.

У рамках програми планується відібрати та запросити до участі у проекті 20 активісток (жінок та дівчат) із Донецької та Луганської областей, яких будуть підтримувати протягом року в реалізації власних ідей та проектів, спрямованих на досягнення позитивних змін.

Якщо Ви:

  • маєте проактивну життєву та громадянську позицію
  • маєте попередній досвід активізму, або бажання цей досвід отримати
  • зацікавлені темою прав жінок, зокрема темою захисту від домашнього насильства
  • бажаєте отримувати нові знання, а головне втілювати їх на практиці на рівні своїх громад
  • поділяєте цінності прав людини, рівності та недискримінації
  • хочете стати частиною всесвітнього руху за права людини

Беріть участь у відборі та заповнити форму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: