fbpx
Сьогодні
16:16 02 Кві 2020

Зеленський пообіцяв перевірити, які спецзасоби дійсно отримали лікарні

Фото ОПУ

Розподіл спеціальних засобів захисту для боротьби з коронавірусною інфекцією COVID-19, доставку яких для лікарень у регіони організовує центральна влада, має відбуватися справедливо.

Про це йшлося на традиційній селекторній нараді під головуванням Володимира Зеленського щодо боротьби з поширенням коронавірусу.

"До нас звертається дуже багато лікарів: пишуть листи, роблять відеозвернення щодо того, що вони не отримують маски, респіратори, захисні костюми, рукавички та інші засоби, які ми переправляли з Києва. Розподіл спецзасобів проти коронавірусу між лікарнями має відбуватися справедливо. Ми перевіримо лікарні щодо того, що вони отримують, аби переконатися, що наші лікарі та пацієнти справді захищені", – сказав Зеленський.

Було також наголошено, що в Україні немає проблем із забезпеченням продуктами харчування. Невелике підняття цін відбувається на деякі імпортні продукти через зростання їхньої вартості на світових ринках.

На нараді вирішили провести переговори з власниками та керівниками автозаправних станцій задля зниження цін на пальне, які останнім часом зросли на кілька гривень.

Додатково обговорили координацію взаємної медичної допомоги з Італією.

Санлікар пояснив, хто в Україні помер від коронавірусу.

Головний санітарний лікар Ляшко розповів, чому усіх зобов'язують носити маски.

Він також розповів, як планують покращити тестування на коронавірус.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: