fbpx
Сьогодні
20:42 31 Бер 2020

Кабмін призначив в.о. президента "Енергоатому": що про нього відомо

Кабінет міністрів України призначив тимчасовим виконувачем обов'язків президента держпідприємства "Енергоатом" Петра Котіна.

Про це йдеться в розпорядженні від 29 березня № 361-р, підписаному прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

"Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку президента Державного підприємства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом", виконання обов'язків президента зазначеного підприємства на генерального директора підрозділу "Запорізька атомна електростанція" Петра Котіна", – йдеться в документі.

Що про нього відомо?

Петро Котін, 1961 року народження, закінчив Московський інженерно-фізичний інститут за спеціальністю "Атомні електростанції і установки". Після завершення навчання в 1985 році почав працювати оператором реактивного цеху Запорізької АЕС. Працював на всіх щаблях оперативного реагування, працював у сфері міжнародної діяльності.

У дирекції "Енергоатома" очолював блок виробництва і працював із міжнародними партнерами, з 2014 року вів стратегічний проєкт "Енергетичний міст України – Європейський Союз".

Після посади директора з виробництву – заступника виконавчого директора з виробництва ДП "НАЕК "Енергоатом" Котін у серпні 2019 був призначений гендиректором "Запорізької АЕС".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: