fbpx
Сьогодні
13:34 24 Бер 2020

Кличко: У разі погіршення ситуації з коронавірусом у Києві можуть запровадити жорсткіші заходи

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що у разі погіршення ситуації щодо поширення інфекції коронавірусу SARS-CoV-2, у столиці можуть посилити обмежувальні заходи.

Про це Кличко заявив під час брифінгу, який транслювала пресслужба КМДА.

"Максимально обмежувати пересування містом. Закривати в'їзди та виїзди зі столиці. Вкрай обмежувати пересування людей містом. Все це — можливо", — сказав міський голова.

Водночас, Кличко наголосив, що "багато чого залежить і від киян".

"Якщо вони виконуватимуть правила обмежень, що запроваджені, загострення ситуації можна уникнути", — підкреслив він.

Разом із тим, він звернувся до МВС – посилити контроль за дотриманням киянами обмежувальних заходів. А також – підприємствами та установами – за виконанням ними заходів з організації дистанційної роботи співробітників.

"Бо ми обмежили користування громадським транспортом, ввели спецквитки і отримуємо тисячні заявки від державних установ на проїзд їх співробітників! Куди вони будуть їхати, якщо можуть і мають працювати дистанційно?! Ми сьогодні повинні максимально обмежити кількість соціальних контактів!" – наголосив Кличко.

Також Кличко вважає, що поки зарано говорити про відновлення навчального процесу у школах та радить зосередитися на уроках онлайн.

В Україні офіційно підтверджено 97 випадків інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (38), Житомирській (2), Київській (15), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (5), Львівській (2), Тернопільській (1), Черкаській (1), Тернопільській (1) областях і в Києві (29).

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: