fbpx
Сьогодні
15:53 19 Бер 2020

У Києві достроково запустили сервіс оренди велосипедів Nextbike

Через закриття метро у столиці довелося раніше запустити сервіс оренди велосипедів Nextbike.

Про це повідомив засновник Nextbike Олексій Кушка у Facebook.

"Вчора, як ми вже повідомляли, наша компанія в авральному режимі запустила систему bike-sharing у Києві. Раніше від запланованої дати ми вже виставили частину велосипедів на локації по місту. Планується ще. Але також ми будемо дивитись на попит", – написав він.

За словами Кушки, велосипеди вже є на Оболоні, Троєщині, "Позняках", "Осокорках", Харківському масиві, у центрі міста, "Берестейській", "Лук'янівській". Одразу всі плановані 302 локації запустити немає можливості.

"Для оренди загалом буде доступно до 200 велосипедів. Решта приїде у продовж місяця (затримка з боку постачальника через коронавірус). Це форс-мажор. Передбачити завчасно це було не можливо. Після чого включимо всі станції та ще +45 додаткових", – повідомив засновник Nextbike.

Перші вже розвантажили.Обробили.Запустили.Користуйтеся.Нагадаю сезонний абонемент всього 899 грн Акція до 01.04.2020

Posted by Oleksii Kushka on Wednesday, March 18, 2020

Перші 30 хвилин користування велосипедом безкоштовні, далі кожні півгодини коштуватимуть 30 гривень.

До 1 квітня діє знижка на абонементи, їх можна придбати за акційною ціною — 299 гривень на місяць та сезонний абонемент до 1 грудня за 899 гривень.

Як працює оренда Nextbike

Для того щоб взяти велосипед в оренду, необхідно:

  • Зареєструватись в системі. Можна завантажити спеціальний застосунок на iOS чи Android.
  • Для підтвердження платіжного методу з вашої картки буде стягнуто 150 грн. Ці 150 грн — ваш початковий баланс, який можна використовувати вже з першої поїздки.
  • Після отримання грошей з картки ваш користувацький акаунт буде відразу активовано.
  • Орендувати велосипед за допомогою застосунку: скануйте QR-код знаходячись поруч з велосипедом. Замок відкриється автоматично. Якщо велосипед був перед цим відімкнений попередньо — замкніть його, та проскануйте QR-код ще раз.
  • Ви можете припаркувати свій велосипед без зупинки оренди. Активуйте режим паркування через застосунок та просто вимкніть режим для продовження поїздки. Замок відкриється автоматично.
  • Поверніть велосипед на офіційну станцію. Замкніть замок натиснувши важіль донизу та оновіть застосунок для перевірки зупинки оренди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: