fbpx
Сьогодні
Фото, відео 09:50 15 Бер 2020

Італія на карантині: ізольовані люди танцюють і співають хором на балконах

Жителі низки міст Італії, які змушені сидіти вдома з причини карантину через спалах коронавірусу, влаштували незвичний флешмоб.

Його запропонувала провести міланська вулична група Fanfaroma, інформує ANSA.

Музиканти закликали італійців влаштувати "флешмоб на балконі": вийти на балкони, зіграти на інструментах і заспівати, щоб "підбадьорити" своє місто.

італія флешмоб на балконах

Жителі Італії відгукнулися на заклик. У п'ятницю ввечері, 13 березня, вони вийшли на балкони своїх будинків, щоб виконати життєстверджуючі пісні. Деякі співали з вікон.

Багато хто грав на музичних інструментах, щоб акомпанувати собі.

італія флешмоб на балконах

Наприклад у Неаполі, італійці з балконів своїх домівок, співали разом і скандували "не здавайся", заповнюючи порожні вулиці радісним галасом. CBS News повідомляє, що подібні акції були зафіксовані по всій Італії, оскільки 60 мільйонів людей, що населяють Італію лишаються "замкненими у своїх домівках". Чути як лунають заклики виходити на балкони: "виходьте з нами на балкони", яке перетворюється на спів та шириться вулицями.

 

Відеозаписами учасники флешмобу ділилися в соціальних мережах.

11 березня влада Італії вирішила посилити карантинні заходи через спалах коронавірусу COVID-19. Так, прийнято рішення закрити всі торгові заклади, крім продуктових магазинів і аптек.

В Італії кількість померлих в результаті зараження коронавірусом SARS-CoV-2 та спричиненої ним хвороби COVID-19 за останню добу зросла на 175 осіб. Це менше, ніж попереднього дня, коли кількість жертв становила 250 осіб. Водночас число зафіксованих нових випадків зараження зросло: 3497 за останню добу порівняно з 2547 днем раніше. Про це увечері в суботу, 14 березня, повідомила служба цивільного захисту Італії. Таким чином, загальна кількість смертей від нового коронавірусу зросла у країні до 1441. В Італії підтверджено вже 21157 випадків зараження новим коронавірусом.

Читайте також: Як країни вводять карантин та надзвичайний стан через пандемію коронавірусу 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: