fbpx
Сьогодні
15:30 29 Лют 2020

На місці блошиного ринку на Куренівці облаштують сквер

На столичній Куренівці замість блошиного ринку незабаром з'явиться пішохідна зона з освітленням, газонами та зупинковими комплексами для громадського транспорту.

Про це повідомили в прес-службі Київпастрансу.

У комунальному підприємстві зазначили, що вже розпочато роботи з розчищення території. Планується, що всі роботи буде завершено вже в другій половині березня.

Як відомо, на цей момент блошиний ринок на Куренівці – це неосвітлена, запущена і захаращена територія, на якій велася стихійна торгівля майже під колесами трамваїв.

На місці блошиного ринку на Куренівці облаштують сквер

"Зараз ми вже почали розчищати територію і готувати її до подальших робіт з благоустрою. Незабаром там з'являться зручні пішохідні доріжки, огорожі, зелена зона з належним освітленням і посадочні майданчики для очікування транспорту. Тобто замість сміттєзвалища буде спокійний і чистий куточок справжньої європейської столиці", – сказав генеральний директор "Київпастрансу" Дмитро Левченко.

Повідомляється, що роботи повинно бути завершено вже в другій половині березня. Після чого територію буде передано на баланс Оболонської РДА.

ринок Куренівка

Нагадаємо, у Києві з'явився інноваційний екопарк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: