fbpx
Сьогодні
13:57 19 Лют 2020

Зеленський збере видатних лікарів, щоб проаналізувати медреформу

Володимир Зеленський ініціює створення колегії за участі відомих лікарів країни, які до 1 березня проаналізують перебіг медичної реформи. З квітня розпочнеться другий етап реформування галузі.

Про це повідомляє пресслужба ОП.

"Вчора ми поставили таке завдання: на цьому тижні зберемо колегію. Я хочу, щоб вони надали всі висновки щодо частини реформи, яка була, і частини, яка буде. Щоб у нас, у лікарів та звичайних людей не було в майбутньому жодних сюрпризів", – зазначив Зеленський під час спілкування зі ЗМІ в Борисполі.

За словами президента, колегія має оперативно проаналізувати перебіг медичної реформи.

"Це будуть дуже відомі лікарі, які просто хочуть побачити всю цю реформу, дати її аналіз і сказати: туди ми йдемо всією країною чи не туди, і що треба зробити, щоб у нас була нормальна зарплата, медицина та нормальні умови.

Найближчим часом отримаємо групу фахівців, проаналізуємо і вже після аналізу вийдемо до суспільства і скажемо, що вцілому відбувається".

За словами, лікарів не будуть обирати за конкурсом, тому що це надто довго.

"Я дуже хочу, щоб цей аналіз був до 1 березня. Тому що з квітня починається запуск другої частини (медичної реформи. – ред.)", – резюмував Зеленський.

Сьогодні Зеленський та Скалецька оглянули будівництво Бориспільської лікарні.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: