fbpx
Сьогодні
08:37 15 Лют 2020

Зеленський в Мюнхені зустрінеться з главою МВФ і генсеком НАТО

Президент України Володимир Зеленський в рамках Мюнхенської конференції з безпеки зустрінеться з главою Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою та генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Також в суботу, 15 лютого, в Мюнхені президент Зеленський планує зустрітися з американськими сенаторами та прем'єр-міністром Баварії Маркусом Зьодером.

За даними Офісу президента України, Володимир Зеленський вже розпочав дводенний робочий візит до Німеччини, де візьме участь в 56-й Мюнхенській конференції з питань безпеки.

Нагадаємо, в п'ятницю, 14 лютого, на Мюнхенській конференції з безпеки оприлюднили план припинення війни в Україні, розроблений спільно трьома міжнародними організаціями та Російським радою з міжнародних справ.

Пізніше план припинення війни в Україні був видалений з сайту Мюнхенської конференції.

Мюнхенська конференція була заснована в 1963 році як форум країн-членів НАТО, це міжнародна дискусійний майданчик, який щорічно збирає політичних лідерів з усього світу. Цього року конференція пройде c 14 по 16 лютого, традиційне місце проведення заходу – готель Байерішер хоф.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: