fbpx
Сьогодні
11:15 14 Лют 2020

Мендель пише, що Зеленський ніколи не зустрічався з секретарем Радбезу Росії

Фото АПУ

Речник президента Володимира Зеленського Юлія Мендель заявляє, що президент не зустрічався в Омані з секретарем Ради безпеки Росії Миколою Патрушевим.

Про це вона написала у Facebook.

"Складно спростувати, що хтось лікує зуби, у когось є брати, хтось літає до Москви, хтось з чиновників РФ літає до Оману, хтось із сучасних політиків знав когось із політиків до приходу у владу і ще й десь працював.

Складно і зіставити ці несумісні факти, прийшовши до висновку, що Президент домовлявся за спинами суспільства з російським чиновником.

Єдине, що було не складно у сюжеті програми "Схеми" – це заперечити факт зустрічі президента та представника РФ Патрушева, адже вони справді ніколи не зустрічалися і не говорили".

Новий голова ОП Єрмак теж прокоментував розслідування журналістів про візит Зеленського в Оман: Це все – неправда від початку і до кінця, і немає жодного об'єктивного твердження, яке могло б стати реальним, грунтовним предметом для обговорення.

Нагадаємо, за даними програми "Схеми", секретар Ради безпеки Російської Федерації Микола Патрушев відвідував Оман в той час, коли там з робочим візитом перебував президент України Володимир Зеленський.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: