fbpx
Сьогодні
08:57 14 Лют 2020

Єрмак прокоментував розслідування журналістів про візит Зеленського в Оман: Де об’єктивні дані?

За даними ЗМІ, секретар Ради безпеки Росії Патрушев відвідував Оман в той час, коли там перебував Зеленський.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував розслідування програми "Схеми" щодо візиту президента Володимира Зеленського до Оману. Свою думку Єрмак опублікував на Facebook.

За його словами, влада готова до спілкування з журналістами, але хотіла би відповідати на питання, "які базуються на фактах, а не припущеннях".

"Я щиро вважаю, що медіа повинні критикувати владу. Для того щоб вона завжди знаходилась в притомному стані, не забувала що вона тимчасова. Що ми тут для того, аби зробити життя наших громадян краще. Щоб ми завжди відповідали за свої дії, і готові були звітувати перед суспільством. І, знаєте, ми абсолютно точно готові це робити. Але тоді, коли чуємо конструктивну критику, підкріплену фактами. Чи можна назвати сюжет "Схем" таким, що підкріплений фактами і є об'єктивним? На жаль, ні.

Де свідчення конкретних людей? Де об'єктивні дані? Чи почули глядачі хоч щось окрім фрази "за свідченням наших джерел"? Ми прагнемо діалогу, і готові коментувати факти. Основна проблема сюжету "Схем" в тому, що коментувати там нічого. Це все – неправда від початку і до кінця, і немає жодного об'єктивного твердження, яке могло б стати реальним, грунтовним предметом для обговорення", – написав Єрмак.

Нагадаємо, за даними програми "Схеми", секретар Ради безпеки Російської Федерації Микола Патрушев відвідував Оман в той час, коли там з робочим візитом перебував президент України Володимир Зеленський.

5 січня український Володимир Зеленський разом з родиною був помічений в одному з готелів Оману. Після цього в Офісі президента повідомили, що Зеленський планує провести в Омані зустріч на вищому рівні, під час якої обговорить торговельно-економічне співробітництво двох країн. В ОП уточнили, що президент відправився в поїздку разом з родиною і за власні гроші.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: