fbpx
Сьогодні
19:57 10 Лют 2020

У МАУ дозволили перевозити тварин вагою до 10 кг у салоні літака

Фото facebook.com/eugenedihne

Президент авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) Євген Дихне повідомив, що з 12 лютого домашні улюбленці з вагою до 10 кг можуть вільно мандрувати з МАУ в салоні літака.

Про це він написав у Facebook.

"Ми в МАУ дуже любимо тварин. Ці енергетичні цілителі оточують нас вдома і на роботі, наповнюючи життя неймовірним теплом. З 12 лютого домашні улюбленці з вагою до 10 кг можуть вільно мандрувати з МАУ в салоні літака. Відтак вони також заслуговують на окремі фотопости", – заявив він.

Літак МАУ кіт

Фото facebook.com/eugenedihne

Також Дихне розповів про власних домашніх улюбленців.

"Знайомтеся, це мої вірні друзі Ніколас – кіт живе в офісі МАУ, раніше він був безхатченком, але тепер він частина нашої великої авіаційної сім'ї; Марсік та Буц – мої домашні улюбленці. Марсік – скотіш фолд поважного віку – 14 років. Буц – мопс, йому літати не можна", – розповідає він.

Читайте також: Як подорожувати з домашніми тваринами: повна інструкція

мопс дихне

Фото facebook.com/eugenedihne

Таким чином МАУ додали 2 кг до максимально дозволеної норми, що діє у більшості авіаперевізників.

Умови подорожей службових тварин, які супроводжують пасажирів із обмеженою мобільністю або порушеннями зору/слуху, а також собак-помічників співробітників державних органів і команд рятувальників залишаються незмінними – жодних обмежень ваги та розмірів, безкоштовно за умови надання документів, що підтверджують спеціалізацію.

Вартість послуги залишиться без змін. Замовити послугу необхідно щонайменше за 24 години до вильоту.

Прес-служба уточнює, що габарити контейнера з твариною мають становити не більше ніж 55 х 40 х 20 см. При цьому в одному контейнері можна перевозити не більше ніж трьох тварин, один пасажир може перевозити не більше ніж один контейнер.

На борту "МАУ" можуть одночасно подорожувати: на далекомагістральних рейсах – вісім тварин (двоє у бізнес класі, одна у преміум-економ, п'ять – в економ); на ближньо- та середньомагістральних рейсах – четверо тварин (одна у бізнес класі, четверо в економ).

кіт дихне

Фото facebook.com/eugenedihne

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: