fbpx
Сьогодні
20:01 06 Лют 2020

Рада закрила засідання, так і не проголосувавши за ринок землі

Фото Reuters

Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук оголосив про закриття вечірнього засідання, на якому розглядали поправки до законопроєкту про ринок землі.

Відповідне рішення він оголосив близько 19:30, процес голосування за поправки до документа триватиме 7 лютого, пише LB.ua.

Всього до законопроєкту підготували понад 4000 поправок, розглянули трохи більше сотні.

"Шановні друзі, 19:29. Давайте все таки закриємо сьогоднішнє засідання і зустрінемося завтра вранці. Я оголошую вечірнє засідання закритим, – оголосив Стефанчук під крики депутатів "Браво!".

Нагадаємо, що 6 лютого з затримкою і після бійки Рада почала розгляд у другому читанні законопроєкту №2178-10 про ринок землі.

Спікер парламенту Дмитро Разумков попросив Стефанчука вести засідання, оскільки його місце в президії зайняла лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко.Вона зламала спікеру Ради мікрофон.

Попутно він сказав Тимошенко, що негарно "займати місце іншого, якщо воно не ваше сьогодні".

У процесі розгляду законопроєкту відбулась штовханина за участю кількох народних депутатів.

Ринок землі Рада штовханина

Раніше Верховна Рада почала розглядати земельний закон.

Між першим і другим читанням до нього внесли 4018 правок. Комітет підтримав лише 9 із них.

У четвер у Верховній Раді Юлія Тимошенко зайняла робоче місце спікера парламенту Дмитра Разумкова, протестуючи проти розгляду закону про продаж землі.

Депутати від ОПЗЖ заблокували трибуну парламенту. Водночас депутати проголосували за продовження роботи Ради у четвер до 19:30.

Раніше, глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що у фракції достатньо голосів на підтримку законопроєкту про ринок землі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: