fbpx
Сьогодні
14:00 06 Лют 2020

Блокують розгляд земельного закону: у Раді сталася бійка за участю нардепів

У Верховній раді через запланований розгляд закону про ринок землі біля трибуни сталася бійка за участю кількох народних депутатів. Фракції ОПЗЖ і "Батьківщини" намагалися заблокувати трибуну і президію.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Зокрема, фракції ОПЗЖ і "Батьківщина" спробували заблокувати трибуну і президію парламенту, в результаті чого сталася бійка з нардепами від "Слуги народу". На даний момент лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко зайняла місце спікера Дмитра Разумкова, щоб зірвати парламентське засідання щодо ринку землі.

Як передає кореспондент "УП" голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія закликав народних депутатів повернутись до конструктиву, продовжити роботу до 19.30 та розглядати окремо кожну з 4000 правок до законопроекту.

Віцеспікер Стефанчук ще раз поставив питання продовження роботи до 19.30 і депутати проголосували за це 226 голосами.

Спікер парламенту Дмитро Разумков з парламентської трибуни звернувся до депутатів, закликав їх припинити займатись популізмом і повернутись до попередніх домовленостей.

Разумков зазначив, що не може вести засідання, оскільки його місце зайняв той, кому воно не належить та передав слово Стефанчуку.

Стефанчук: "Парламент місце для дискусії, доводьте свою правоту в дискусії, а не в кулачних мавп'ячих прижках".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: