fbpx
Сьогодні
10:59 27 Січ 2020

Зеленський про Голокост: Пам’ятати й ніколи не допустити знову

Президент України Володимир Зеленський вшанував пам'ять жертв Голокосту і зазначив, що наш обов'язок про них пам'ятати.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Ми сповнені почуттями болю та суму за мільйонами жертв Голокосту. Це жахлива трагедія єврейського народу і трагічний урок для всього людства. З глибокою повагою ми вшановуємо пам'ять усіх загиблих. Пам'ятати й ніколи не допустити знову. Це наш обов'язок перед мільйонами невинних жертв. Це наш обов'язок перед майбутніми поколіннями", – написав Зеленський.

Раніше повідомлялося, що у перший день робочого візиту до Республіки Польща Президент взяв участь у вечері з нагоди відзначення 75-ї річниці звільнення нацистського концтабору Аушвіц-Біркенау. На заході були присутні колишні бранці табору та їхні родини.

У своєму виступі президент наголосив, що для нього честь і відповідальність зустрітися з тими, хто пережив Голокост та перебування в концтаборі.

Нагадаємо, щорічно 27 січня – Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту.

Ми сповнені почуттями болю та суму за мільйонами жертв Голокосту. Це жахлива трагедія єврейського народу і трагічний урок для всього людства. З глибокою повагою ми вшановуємо пам'ять усіх загиблих. Пам'ятати й ніколи не допустити знову. Це наш обов'язок перед мільйонами невинних жертв. Це наш обов'язок перед майбутніми поколіннями.

Posted by Володимир Зеленський on Monday, January 27, 2020

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: