fbpx
Сьогодні
09:50 23 Січ 2020

Зеленський передав своє місце на форумі пам’яті Голокосту тим, хто пережив цю трагедію

Володимир Зеленський мав взяти участь у п'ятому Всесвітньому форумі пам'яті Голокосту, присвяченому 75-й річниці звільнення концтабору Аушвіц, але передав свої місця та місця делегації тим, хто пережив цю трагедію.

Про це президент України написав у Telegram.

"Прилетіли до Ізраїлю й дізналися, що на Всесвітній форум пам'яті Голокосту через величезний інтерес до події та обмежену кількість місць важко потрапити багатьом з тих, хто пережив цю страшну трагедію.

Вирішили передати моє місце та місця делегації України цим мужнім, унікальним людям. Преса повідомляє, що так само вчинили деякі міністри ізраїльського уряду. Вважаю, що це правильно. До того ж це жодним чином не скасовує вшанування пам'яті жертв однієї з найстрашніших трагедій ХХ століття делегацією України. Братимемо участь у всіх передбачених заходах і проведемо заплановані зустрічі з президентом, прем'єр-міністром та спікером Кнесету держави Ізраїль.

Але на основний захід мають потрапити ті, хто на це найбільше заслуговує. Ті, хто здійснив найвеличніший подвиг – зберіг життя тоді, коли його практично неможливо було зберегти", – написав Зеленський.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: