fbpx
Сьогодні
17:50 19 Січ 2020

Канаду завалило снігом, влада мобілізує збройні сили для допомоги: фото, відео

Фото Reuters

На півночі Канади випала рекордна кількість снігу, влада починає мобілізацію збройних сил для надання допомоги районам, постраждалим від великої кількості опадів.

Про це повідомляє CTV News.

Насамперед допомогу відправлять у Ньюфаундленд і Лабрадор.

В Канаді випала рекордна кількість снігу

Фото Reuters

У столиці цієї провінції, місті Сент-Джонс, зафіксували рекордний одноденний снігопад в 76,2 сантиметра, що перевищує попередній рекорд 1999 року, який становив 68,4 сантиметра.

Складність для жителів також створює сильний вітер, який сприяє появі великих заметів.

В Канаді випала рекордна кількість снігу

Фото Reuters

"Через бурю десятки тисяч людей залишились зачиненими всередині своїх будинків, що призвело до припинення нормального життя у більшій частині Ньюфаундленду. Коли вітер та снігопад почав стихати, люди від Гамбо до Трепассі здригались, відкриваючи свої двері після снігових заметів, які повністю загородили зовнішній світ", — повідомили у CBC.

В Канаді випала рекордна кількість снігу

Фото Reuters

На дорогах міст працюють снігоприбиральні машини, щоб не допустити аварійних ситуацій, оскільки зберігається надзвичайний стан. Прибирання 75 сантиметрів снігу займе певний час.

"Деякі мешканці Авалону (півострів в Канаді, — ред.), знайшли спосіб боротись зі снігом, який сягає 274-304 сантиметрів і блокував їхні двері", — йдеться у повідомленні.

В Канаді випала рекордна кількість снігу

Фото Reuters

Вказано, що вони прокладали тунелі, тупотіли і намагались отримати достатньо засобів для розчищення снігу. Канадці залишались дома, грали в настільні ігри, використовували лижі, щоб добратись на роботу, відкопували машини, а також катались на сноубордах. Через глибину снігу катання було ускладнене. Про це вони повідомляли на спеціальній телефонній лінії.

Канада сніг

Канада сніг

Канада сніг

Канада сніг

 

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: