fbpx
Сьогодні
19:57 16 Січ 2020

У Києві з'явилися евакуатори, які вантажать автомобіль за 2 хвилини: відео

Інспекція з паркування почала використовувати евакуатори з бічним завантаженням для евакуації автомобілів, що порушують правила дорожнього руху.

Про це повідомляє Facebook-спільнота Київ Автомобільний.

Нові евакуатори

Ходять чутки, що в Києві з'явиться компанія з іншими видами евакуаторів, яким море по коліна. Їм не завадять скупчення на дорогах, затори. Наразі автомобілі вже прибули в Київ і перебувають на митниці.Автомобілі з евакуації будуть з легкістю виявляти порушника протягом хвилини. Евакуатор просто під'їде до автомобіля й підніме його спеціальними тримачами. Бажаємо, щоб "лапи" нових евакуаторів не добралися до вас!

Posted by Київ Автомобільний on Thursday, January 2, 2020

 

Також як повідомляє АвтоЦентр, евакуатори зроблені турецькою компанією Miles Eurolift.

Принцип роботи евакуатора нагадує вилковий навантажувач. Спецобладнання важить 4250 кг, тиск у гідросистемі – 150 бар. Довжина вилки – 2500 мм. Корисна вантажопідйомність – від 2500 до 3000 кг.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що евакуаційні роботи здійснюються у дві зміни і це нова практика в столиці. Перша зміна працює з 8:00 до 16-ої години. Друга – з 16:00 до 23-ої. Зазначається, що невдовзі, зі збільшенням штату працівників інспекції, буде запущено ще й третя зміну – нічна.

"Друзі! Ми продовжуємо наводити лад з паркуванням авто в столиці. Днями на вулиці вийшли ще 2 евакуатори – новинка для Києва. Це спецавто, що забирають автомобіль порушника з проїжджої частини за 2 хвилини! І водієві спецавто навіть не потрібно виходити із кабіни", – написав Кличко.

Він також розповів, що для евакуації автомобілів, що запарковані "ялинкою" або на тротуарі, потрібні евакуатори з маніпуляторами. Такі теж працюють у столиці. За допомогою спецтехніки, наприклад, 13 січня інспекція встановила новий рекорд. За дві зміни інспектори служби евакуювали 104 автомобілі порушників.

Нові евакуатори на вулицях Києва

Друзі! Ми продовжуємо наводити лад з паркуванням авто в столиці. Днями на вулиці вийшли ще 2 евакуатори – новинка для Києва. Це спецавто, що забирають автомобіль порушника з проїжджої частини за 2 хвилини! І водієві спецавто навіть не потрібно виходити із кабіни. А от для евакуації автомобілів, що запарковані «ялинкою» або на тротуарі, потрібні евакуатори з маніпуляторами. Такі теж працюють у столиці. За допомогою спецтехніки, наприклад, 13 січня інспекція встановила новий рекорд. За дві зміни інспектори служби евакуювали 104 автомобілі порушників. Робота у дві зміни – це нова практика в столиці. Перша зміна працює з 8:00 до 16-ої години. Друга – з 16:00 до 23-ої. Невдовзі, зі збільшенням штату працівників інспекції, плануємо запустити ще й третю зміну – нічну. Сьогодні в інспекції працюють близько 30 спеціалістів. Місто підписало договори на послуги з евакуації з п'ятьма компаніями. Дві з них – комунальні підприємства, три – приватні компанії. В середньому на вулицях столиці сьогодні працюють близько 22-х евакуаторів. Разом з Головним управлінням Національної поліції в місті Києві ми шукаємо можливість облаштувати штрафмайданчик недалеко від центру міста. Це дозволить скоротити час рейсу евакуаторів і, відповідно, відкриє можливість для інспекції з паркування працювати на нових локаціях. Вже сьогодні інспекція поступово розпочинає роботу на лівому березі. Зокрема, інспектори вже працюють на Березняках. Розширять «географію» очищення вулиць від недбало припаркованих автівок і на правому березі міста. – На черзі території біля станцій метро «Академмістечко» і «Житомирська».

Posted by Кличко – мер on Tuesday, January 14, 2020

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: