fbpx
Сьогодні
19:27 22 Гру 2019

У Кабміні сподіваються, що Кравцов самостійно піде з посади голови "Укрзалізниці"

Міністр інфраструктури Владислав Криклій сподівається на зміну менеджменту Укрзалізниці ще до завершення 2019 року.

Про це він заявив Українському радіо.

«Я сподіваюся, що ми найближчим часом замінимо менеджмент Укрзалізниці, бо там купа таких містичних речей. Ну, насправді не ми, а наглядова рада. Я знаю, що у них було засідання, і вони мали зустріч з представниками наглядової ради, і вони теж сказали, що у них багато запитань до чинного правління. Вони планують підіймати питання щодо заміни очільника Укрзалізниці. Тому ми розраховуємо, що пан Кравцов самостійно…», — сказав він.

Криклій зазначив, що очікує на зміну керівництва Укрзалізниці незважаючи на те, що контракт нинішнього голови правління Євгена Кравцова закінчується у 2021 році.

«Є системні речі, які не змінилися. Треба визнати, що є позитивні речі, які відбулися. Фактично вони завершили корпоратизацію, краще почали співпрацювати з ЄБРР та іншими міжнародними фінорганізаціями, і це сприяє подальшим можливостям по залученню кредитів. Але багато системних речей не було змінено», — сказав міністр.

Він сподівається, «що в цьому році ми вже отримаємо цю інформацію і зможемо запустити конкурс на нового очільника. Я дуже на це розраховую», — додав Криклій.

Раніше Кравцов назвав три досягнення Укрзалізниці під час свого керівництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: