fbpx
Сьогодні
13:23 20 Гру 2019

Ексдепутат Лещенко став членом наглядової ради "Укрзалізниці"

Кабінет міністрів призначив колишнього народного депутата Сергія Лещенка членом наглядової ради акціонерного товариства "Українська залізниця".

Стало відомо з розпорядження Кабміну № 1309-р від 18 грудня, а також з Facebook-сторінки колишнього заступника міністра інфраструктури Олександра Кави.

"Обрати членами наглядової ради акціонерного товариства "Українська залізниця" Журавльова Олега Сергійовича та Лещенка Сергія Анатолійовича як представників держави".

Згідно з розпорядженням, достроково припиняються повноваження членів наглядової ради "Укрзалізниці" Даніеля Білака Е. та Костянтина Мар'євича.

Уряд також уповноважив держсекретаря Мінінфраструктури Андрія Галущака на підписання цивільно-правових договорів із зазначеними членами наглядової ради АТ "Укрзалізниця".

Кава у листопаді 2019 року написав у соцмережі, що середньомісячна заробітна плата члена наглядової ради "УЗ" складає 588 тисяч гривень.

 

Довідка: Лещенко – обирався депутатом Верховної Ради восьмого скликання від партії "Блок Петра Порошенко", журналіст.

Журавльов – радник міністра інфраструктури Владислава Криклій, юрист, голова наглядової ради в страховій компанії "Крона".

Нагадаємо, що від сьогодні поліція закриває всі гральні заклади.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: