fbpx
Сьогодні
15:24 11 Гру 2019

Суд відправив директора згорілого Одеського коледжу під домашній арешт

Київський районний суд Одеси обрав як запобіжний захід для директора Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу домашній арешт.

Про це повідомляє місцеве інтернет-видання "Думська".

Слідчий суддя задовольнив клопотання прокуратури і відправив Любов Кочергу під цілодобовий домашній арешт на 60 днів.

Сторона захисту, у свою чергу, просила не відправляти Кочергу під домашній арешт, оскільки вона вдова й мешкає сама. Також адвокат зазначила, що Кочерга не зможе переховуватися від слідства, виїхавши з країни, оскільки її документи згоріли в пожежі.

"Також Любов Кочерга не має наміру впливати на свідків, оскільки її саму під час пожежі витягли з вікна третього поверху", – додала адвокат.

Суддя задовольнив ще одне клопотання прокуратури і відсторонив підозрювану з посади директора коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 2 місяці.

Коцюбі інкримінують ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки). У разі доведення провини їй загрожує від 2 до 5 років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що уряд виділить 4 млн грн на ліквідацію наслідків пожежі в Одесі, а сім'ї загиблих отримають по 100 тис. грн.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: