fbpx
Сьогодні
20:56 04 Гру 2019

Джуліані прилетів у Київ, - ЗМІ

Особистий адвокат Трампа і один з головних фігурантів "Україногейту" Рудольф Джуліані знаходиться у Києві, повідомило джерело NYT.

Повідомляється, що Джуліані подорожує разом зі знімальною групою одного з американських каналів, який знімає документальний фільм, що відстоює позицію Трампа у справі про імпічмент в США.

Як пише The New York Times, Джуліані відправився до Європи для збору документальних свідчень, які мають допомогти у справі про можливий імпічмент Трампа. Сама поїздка організована для зйомок документального серіалу, перші дві серії якого вже вийшли на американському кабельному каналі One America News або OAN.

Серіал рекламують як «альтернативу слуханням щодо імпічменту», в якому мають зʼявитися «українські свідки», яких представники Демократичної партії у палаті представників нібито відмовилися викликати для свідчень.

За даними видання, у вівторок, 3 грудня, Джуліані провів зустріч у Будапешті (Угорщина) з екс-генпрокурором Юрієм Луценком, а також колишнім українським дипломатом Андрієм Теліженко, колишнім нардепом Андрієм Артеменко, і колишнім головою Центральної виборчої комісії (ЦВК) Михайлом Охендовским.

Зокрема, під час зустрічі Артеменко і Охендовський поставили під сумнів справжність так званої "Амбарной книги "Партії регіонів" в частині, яка стосувалася колишнього політтехнолога Трампа Пола Манафорта.

Нагадаємо, що Трамп задоволений доповіддю республіканців у відповідь на звинувачення демократів щодо імпічменту.

Читайте також: імпічмент Трампа: гайд для тих, хто не дуже в темі. 7 запитань та відповідей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: