fbpx
Сьогодні
15:33 28 Лис 2019

Кабмін призначив голову Держгеокадастру та дав перші 3 завдання

Кабінет Міністрів призначив голову Держгеокадастру. Ним став Денис Башлик.

Про заявив міністр економіки Тимофій Милованов.

"Кабінет Міністрів також дав доручення Геокадастру відсторонити ВСІХ керівників та заступників керівників регіональних відділень та провести Міністерству Економіки комплексну перевірку порушень законодавства з врядування землею", – заявив Милованов.

Крім того, Кабмін визначив перші 3 доручення:

1. Міністерству розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України провести у місячний строк комплексну перевірку роботи Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру і її територіальних органів, зокрема в частині дотримання вимог законодавства під час розпорядження землями сільськогосподарського призначення державної власності, реєстрації земельних ділянок та розгляду звернень щодо продовження (поновлення) договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності за період 2018 – 2019 років.

2. Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру на період проведення перевірки відсторонити від виконання посадових обов'язків керівників та заступників керівників головних управлінь Держгеокадастру в областях та м. Києві

3. Міністерству розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України подати Кабінетові Міністрів інформацію про результати перевірки у двотижневий строк з дня її завершення.

Крім того, у Кабміні анонсували масову кадрову ротацію.

Раніше Милованов оприлюднив список із 43 держкомпаній, де змінили керівництво.

Також Милованов прокоментував випущене Дубінським відео "про міністра дебіла".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: