fbpx
Сьогодні
13:58 03 Лис 2019

Милованов прокоментував випущене Дубінським відео "про міністра дебіла"

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов на своїй сторінці у Facebook прокоментував випущене народним депутатом Олександром Дубінським відео "про міністра дебіла", назвавши його "дуже милим".

"Дубинський випустив відео про міністра дебіла (посилання внизу). Всі кричать "тебе мочать". На мою думку, дуже миле відео. Єдине уточнення і прохання писати моє прізвище правильно. Милованов, а не Мілованов", – зазначив міністр.

Також Милованов, "користуючись моментом", розповів про себе. "У мене три вищих освіти, докторська з економіки з топ-10 університету в світі", – вказав, зокрема, міністр.

"Про книжки: я вважаю, що потрібно читати наукові статті, в мові оригіналу, а не науково популярні книжки. Для професійного розвитку. Звичайно, для саморозвитку в цілому книжки можна читати", – зауважив Милованов.

Також він торкнувся і тем податків, підтримки бізнесу, ринку землі.

"Про податки: головне питання це потрібно вирішити в Україні – це яка має бути податкова система. Ми обкладаємо податками працю, капітал, чи активи? Я за те, щоб обкладати активи. Це створить стимул для розвитку економіки через інвестиції в працю (створення робочих місць) та капітал (інвестиції в розвиток виробництва тощо). Яка потрібна держпідтримка бізнесу та економіці? Найбільше ефективно, на мою думку, інвестувати в розвиток інфраструктури, енергетики, освіти, та охорони здоров'я", – вказав міністр.

"Ринок землі. Максимально ліберальний для того, щоб залучити максимум інвестицій і створити максимум робочих місць в економіці. Роль держави в економіці? Потрібно зменшувати. Не гравець, а арбітр. Державні підприємства? Все що не є стратегічним чи не виконує важливі сервісні функції – приватизувати. Приватний власник буде краще дбати про підприємства та вкладати туди кєгроши, а не красти з підприємств. Що робити з корупцією? Амністія та посадки тих, хто не хоче грати за новими рівними правилами гри. Олігархи? Період первинного накопичення капіталу закінчився. Тепер олігархи мають стати цивілізованими інвесторами в економіку України", – зазначив Милованов.

Дубинський випустив відео про міністра дебіла (посилання внизу). Всі кричать «тебе мочать». На мою думку, дуже миле…

Posted by Тимофей Милованов on Sunday, November 3, 2019

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: