fbpx
Сьогодні
12:23 19 Лис 2019

Гончарук разом з прем‘єр-міністром Чехії відкрив бізнес-форум

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук 19 листопада у Києві разом із прем'єр-міністром Чехії Андреєм Бабішем відкрив українсько-чеський бізнес-форум. 

"Це перший візит Чеського Прем'єр-міністра за останні 11 років", – написав у соцмережі Гончарук.

"Шість років тому українці обрали європейський шлях. Сьогодні наша команда продовжує рухатись у цьому ж напрямку, аби досягти максимальних критеріїв, яким мають відповідати країни-кандидати на вступ до ЄС.

Ціль нашого Уряду:

— робити все, щоб роль держави зменшувалась, а людей —збільшувалась;

— працювати над тим, щоб бізнесу в Україні було комфортно (відсутність рейдерства, чесна судова система, створимо незалежний та сильний АМКУ і ринкові правила роботи енергетики, та інфраструктури).

Сьогодні на Форумі було багато представників бізнесу. Як українського, так і чеського. Закликаю вас інвестувати в Україну. Уряд — ваш партнер та арбітр, а не опонент.

Ну і наостанок, Чехія — це завжди щось про якість, це фірмове чеське пиво, богемський кришталь. Українців з чехами пов'язує багаторічна історія дружби. Сподіваюсь, що зараз ми почнемо разом створювати українсько-чеські якісні бренди, про які будуть згадувати наші нащадки", – додав глава уряду.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: